Baloe.

ptub5cre_f854bde2-6d3a-4770-b0e7-9e1cfc98dae9.jpeg

Wat een kerst cadeautje!

Onze Baloe is na bijna twee jaar weer thuis. Ze is februari 2019 hoogst waarschijnlijk in t busje van de aannemer gesprongen en zo verdwenen. Baloe is bij de Jumbo Heinkenszand terecht gekomen en is daar de ‘mascotte’ van het personeel geworden. Ze zat daar goed in de kost, kreeg een hals bandje met belletje zodat ze haar in t magazijn terug konden vinden en ze had er zelfs een kattenbak!

Gisteren was een personeelslid op het idee gekomen te laten checken of deze Jumbo kat een chip zou hebben. En jawel! En zo werd ik gisteren gebeld door de dierenarts dat Baloe in een hele goede conditie is terug gevonden!

Dat is ook niet gek, want zelfs biefstuk stond op het menu van Baloe tijdens haar verblijf bij de Jumbo. Dat wordt thuis nog afkicken. We zijn blij dat Baloe na zo lange tijd weer thuis is! Dankjewel Jumbo, dierenkliniek AniCura en Amivedi voor de hulp!

Hopelijk kan Baloe vriendjes worden met onze twee andere katten die we na haar verdwijning in huis hebben genomen. Fijne feestdagen voor iedereen. En hopelijk zullen meer baasjes hun gemiste dierenvriendjes snel weer terug gaan vinden!