Maxi na 2 lange weken weer thuis.

m3nzmsmh__dsc0756.jpg

Onze katten Mini en Maxi kunnen via een kattenluik in de garage vrij in en uit lopen.

's Ochtends vinden we ze meestal gewoon in de garage of ze komen redelijk snel thuis voor hun ontbijt. Maar op een ochtend was Maxi er niet en kwam hij ook niet. Hij was wel eerder iets langer van huis geweest dus we hadden hoop dat hij gewoon nog thuis zou komen.

Na een paar dagen toch maar een melding gedaan op Amivedi en in verschillende app groepen een oproep geplaatst. We begonnen ons toch wel steeds meer zorgen te maken. Waar zou hij toch dwalen? Zou hij dood zijn? Of bij iemand anders in huis?

Na een week zijn we begonnen met overal posters op te hangen. En precies na 2 weken werden we gebeld door de dierenarts. Wij hebben uw kat hier, zeiden ze. Ik kon het gewoon niet geloven! Een lieve mevrouw had hem gevonden en hem naar de dierenarts gebracht. Daar hebben ze hem gecheckt op zijn chip en zo konden ze mij bellen.

Wat waren we blij dat hij weer boven water was!! En zo blij dat hij een goed geregistreerde chip heeft. Dus mocht je kat nog niet gechipt zijn, dit moet je zeker laten doen!!