Bowie na 6 dagen weer terug.

5g6ew481_fb_img_1457466006488.jpg

De schrik was groot toen Bowie van 11 jaar niet binnen kwam, hij kwam altijd als ik floot en zijn naam riep, s'nachts was hij ook altijd binnen.

De ongerustheid, angst en radeloosheid sloegen toe. Door alle goede tips op Amivedi zijn we meteen aan de slag gegaan met flyeren, en op social media zoveel mogelijk op wijkforums onze vermissing gemeld. Ook zijn we s'nachts langs schuurtjes en garages gelopen met brokjes en zijn naam geroepen en met een zaklantaarn in bosjes gekeken.

De angst is groot dat iemand jouw kat iets heeft aangedaan, en via een van de verhalen op Amivedi zagen we een verhaal dat er een medium was ingeschakeld met hele goede resultaten. Ook wij hebben haar ingeschakeld.

Uiteindelijk na 6 dagen kreeg mijn dochter s'avonds laat een berichtje van een kennis dat zij Bowie had zien lopen en vast had gehad, maar hij stribbelde tegen. Wij in de auto gesprongen, met bench en een blikje gourmet en ja hoor het was Bowie die toch nog daar in de buurt was gebleven.

Het meisje vertelde juist door de gedetailleerde omschrijving van Bowie op social media dat ze wist dat ze de juiste kat had. Wat ik hier wel uit heb geleerd is dat flyeren en delen via social media toch heel belangrijk is.

Bowie was wel behoorlijk vermagerd, maar oogt op een paar wondjes na er goed uit. Voorlopig blijft hij binnen, en gaan wij hem overladen met nog meer liefde dan we eigenlijk al deden.