Lucky is terug.

a4ta8wqi_lucky.jpg

Onze kater Lucky, is na 7 maanden vermist te zijn geweest terug gevonden.

Hij was al een tijdje 's avonds gesignaleerd in de tuin bij iemand op de Steniaweg. Lucky is slecht gesocialiseerd en dus angstig, zeker voor onbekenden. Gisteravond kwam hij voor het eerst in de buurt van de vrouw en heeft zij foto's kunnen maken, die zij doorgestuurd heeft naar amivedi.

Die hebben het doorgestuurd naar mij. 1e instantie dacht ik dat hij het niet was, maar bij het nachecken van zijn foto bleek hij het wel te zijn. Via de email doorgegeven en ik werd meteen teruggebeld. Ik heb het telefoonnummer van de betreffende vrouw gekregen en haar gebeld.

Lucky zat nog in haar tuin. Meteen daar heen gegaan, en ja hoor hij was het. Lucky reageerde meteen op onze stem maar was te bang om te komen. Mevrouw heeft hem met voer in de reisbak gelokt wat uiteindelijk lukte.

Nu is hij weer thuis gelukkig. Hij gedroeg zich meteen alsof hij nooit weg was geweest, zelfs voor onze hond ging hij niet aan de kant. Wel schrikt hij heel erg snel, maar hopelijk trekt dat weer snel bij.

Zo zie je maar dat samenwerking tussen mensen onderling en amivedi, zelfs na 7 maanden vermissing nog werkt on alsnog je huisdier terug te vinden. Bedankt allemaal!