17 dagen.

44-1.jpg

17 dagen.

Donderdag 15 oktober zagen we ze voor het laatst. Normaal kom ze rond etenstijd binnen maar nu was ze er niet. Vrijdag ochtend nog steeds niet dus alle alarmbellen gingen af. Waar is ze toch!?

Alle stappen ondernomen, aanmelden bij Amivedi en daarna alle instanties (Dierenarts, ambulance, asiel, etc), chip veranderen naar vermist, 80 flyers geprint en in de avond met behulp van de buren uitgedeeld in de buurt. Elke dag roepen en zoeken, maar we zagen haar nergens.

Zondag posters geprint en opnieuw 180 flyers uitgedeeld. Iedereen in ons dorp kijkt naar haar uit maar niemand ziet haar. Een paar keer een valse zichtmelding maar ze is het niet. Het is dag 14, nog 1 laatste keer flyeren?

Ons doel, alle huizen in ons dorp en een paar straten van andere dorpen, zal ze de weg kwijt zijn? Als ze opgesloten zit zou het te laat zijn toch? Al die tijd zonder eten en drinken? Dag 15 en 16 begonnen met de laatste keer flyeren.

Dag 17 klaar maken voor de grote wandeling tot de buurvrouw opeens voor de deur staat. Ik heb haar gevonden! Al die tijd zat je opgesloten in de grote oude hooischuur. Ze raakte in paniek waardoor de buurvrouw haar eindelijk zag. Al die tijd dat ze dagelijks in de schuur kwam zcih verstopt en geen kik gegeven.

Na 3 uur lokken hebben we dr eindelijk terug! Volgens de dierenarts in goede gezondheid alleen nog maar 3kg ipv 4kg. Nu aansterken, knuffelen en veel liefde! Voor alle baasjes die hun kat kwijt zijn, geef de moed niet op!

Zelfs na 17 dagen opgesloten zitten kunnen ze nog terug komen. Amivedi heel erg bedankt voor alles! Groetjes, hele gelukkige eigenaren