Tommy is weer terug!

5.jpg

Onze lieve kat Tommy is weer terug wat zijn we blij!

Een buurmeisje van een paar huizen verderop stond opeens voor de deur en zei dat ze al een tijdje vanuit de kruipruimte gemiauw hoorde. Ze had gekeken en volgens haar was het onze kat. Dus ik meteen mee en hoorde ook meteen aan zijn mauwtje dat het Tommy was maar hoe krijgen we hem te pakken.

bleek ook nog dat de kruipruimtes met 3 andere buren verbonden was, dus aan alle buren gevraagd of ze hun kruipruimte open wilde zetten. Op een gegeven moment zag ik hem zitten, ik heel stoer met een zaklamp in de kruipruimte (normaal zou in dit nooit durven) maar ik zou hem er hoe dan ook uit krijgen. 

Daar zat hij helemaal achterin, z’n 9 meter verder, heel bang.  Ik  ging naar hem toe en hij begon te grommen maar toen ik hem heel voorzichtig liet ruiken herkende hij me toch.  Ik pakte hem en één arm op en in m’n andere arm m’n zaklamp en kroop weer door het zand en de spinnen. Thuis aangekomen zagen we hoe mager hij was geworden.

Ik denk dat we het op tijd waren, hij vloog meteen naar z’n etensbakje waarna hij heerlijk bij mij op schoot in slaap viel.