Flipje

045ra2jp_facebook_1578477588497.jpg

Flipje was sinds 6 januari vermist.

Gistermorgen om 6.30 ging mijn man de vuilnisbak aan de straat zetten.Hij hoorde een poes mauwen bij de buren. Buurman en mijn man gingen met een zaklamp op zoek. Flipje was te horen maar nergens te zien. Toen ze een koffer en andere spullen weg zetten in t schuurtje zagen ze hem nog niet.

Achter 2 grote dozen waarvan een 3de doos omgevallen was lag in t hoekje Flipje. Hij werd uit zijn benarde positie bevrijd en schoot naar de tuin. Toen ik hem riep kwam hij aangesneld kopjes geven. Heb m naar huis gedragen.

Hij heeft alleen maar gegeten en gedronken de hele dag. Hij is gewicht kwijt geraakt maar verder gezond. Je merkt dat dit hem aangegrepen heeft.

Ik bedank Amivedi en een ieder die meegezocht heeft. Het geeft echt steun. Heel hartelijk bedankt.