Luther weer terug na 3 dagen en 3 nachten

5hlc0237_img_20200115_123925.jpg

Vanaf zondag waren we ineens onze kater Luther kwijt.

'snachts is hij altijd binnen en overdag kan hij door het kattenluik naar buiten. Normaal gesproken komt hij zeker om het uur wel weer even naar binnen. We weten dat hij bij buren van ons (die ook 2 katten hebben) geregeld binnenloopt. Dus in eerste instantie maakten we ons niet bezorgd.

Tot het steeds later werd en niemand onze kat gezien had. We hebben veel rond gelopen in de buurt en geroepen, maar helaas zonder resultaat. Tot na 3 dagen en 3 nachten een buurvrouw met hem aan kwam lopen; hij had zichzelf bij hen op zolder boven hun schuurtje opgesloten.

Ze hoorde hem toen pas miauwen. Voor ons een les: vraag eerst de buren om goed in tuin en schuur te kijken!