Daisy is weer thuis.

3.jpg

Daisy is terug in huis.

Na twee telefoontjes van Amivedi die ik helaas gisteren gemist had, heb ik contact opgenomen met Monique van Amivedi, zij had bericht gekregen van een mevr. uit Steenwijk. Ze had waarschijnlijk Daisy gezien.

Ik heb haar gelijk gebeld en mocht langskomen, om samen met haar en een schaaltje brokken daar in de buurt te gaan roepen en zoeken om Daisy. Haar zoontje en zij hadden hem al opgemerkt en zelfs al in hun huiskamer gehad. Ze hadden gemerkt dat ze zeer aanhankelijk is en vooral bij haar zoon die alles weet te vertellen welke kat wie is en bij wie hij hoort.En hij had gezegd deze hoort hier niet!

Nu is het zo dat ik Daisy vorig jaar uit het asiel heb gehaald dus misschien was ze teruggelopen naar haar vorige baas maar dat is een aanname. Na een rondje Steenwijk kwam ze rond 22:30 tevoorschijn en hebben we haar getracht te vangen en in een mandje te duwen.

Helaas dit ging met veel geblaas en gekras en krabben. Het is ons niet gelukt om dit voor elkaar te krijgen. Dus wat nu te doen. Ik heb haar mijn mandje maar overhandigd in de hoop dat ze misschien alsnog daar weer naar toe gaat. Ik besloot naar huis te gaan. Nog geen minuut later ze belt me op ze is in huis ien mijn zoontje heeft hem in het kooitje gedaan.

Hoe bijzonder ik dit vind kan ik niet omschrijven ook ons gesprek niet, die best veel diepgang had en waarin we veel overeenkomsten hadden. Thuis heb ik een traan gelaten om deze bijzonder sterke vrouw met haar zoontje die voor mij de moeite heeft genomen om midden in de nacht dit te doen.

Ik heb Daisy in de nacht in het kooitje gelaten omdat ik eerst zekerheid wilde hebben en haar chip eerst wilde laten uitlezen. Zo stond ik vanochtend op en gebeld met de dierenarts te Steenwijk, ik mocht gelijk langskomen.

Toen de dierenarts haar chip uitlas(ja het is Daisy) kwam er gewoon een golf van emotie over me heen en dacht ik hoe is dit nu mogelijk. Een moeder en haar zoontje zo bijzonder en ja eigenlijk ook heel gewoon.

Ik ben een ieder zeer dankbaar Daisy was echt wel uitgehongerd heeft veel gegeten en ligt nu lekker te slapen. Heel veel dank voor deze mevrouw en haar zoontje. Geeske.