Ben is terug!

kwq833os_cb210a26-0c09-4dd6-9731-43edede3f350.jpeg

Een groot wonder!

Na een week zoeken, zorgen maken, huilen, posters plakken en blijven hopen is Ben weer terug. Ik zocht contact met een dame die ik al een tijd niet had gesproken. Zij bezit een hele bijzondere gave en iets in mij zei; contact Gem. Dat heb ik gedaan.

Nadat ik haar een foto had gestuurd van Ben vertelde ze mij dat ik moest zoeken bij water. Maar jeetje dat kon rondom mijn huis overal zijn. Ik had al steeds het gevoel dat hij niet ver kon zijn dus ben rond een uur of 20.00 gaan lopen richting de AH bij het kostverlorenhof.

Ik dacht ik neem een andere route terug langs de achtergelegen slootjes. Ik liep richting de synagoge kerk langs het water, stak het bruggetje over en riep en vloot. En ja hoor rechts van mij zat een kat in de bosjes. Ik naderde en zoals Ben altijd naar mij toe kon lopen kwam hij te voorschijn.

Niet te doen zo gelukkig. Stevig in mijn armen naar huis gelopen. Eenmaal binnen liet hij zien hoe gelukkig hij is om weer thuis te zijn. ❤️