3 weken weg

postzegel2019.png

Onze lieve Angus is 3 weken geleden van zijn nieuwe thuis weg gelopen.

We hebben flyers verdeeld en in social media om hulp gevraagd om onze schat weer te vinden. 3 weken niet weten hoe het met hem is of dat hij nog eens terug komt enz. Veel mensen hebben ons gesteund, gedeeld, en mee gekeken waar Angus toch zou kunnen zijn.

2 dagen geleden hebben we contact met vermiste Honden Brunssumerheide opgenomen omdat we hem in onze tuin via de camera gezien hebben. Wat een super Team van mensen zijn het toch. Ik ben blij dat ze ons ook zo gesteund hebben. Ze zijn naar ons toe gekomen en hebben een levend val en ook een camera geplaatst.

Eerste nacht is het niet gelukt om Angus te vangen. Wat wij wel heel bezonder vonden dat Irene in de nacht van ver af mee keek wat in de tuin gebeurde en mij meteen belde toen ze Angus op de camera zag.

Avond 2 was Irene nog eens even bij ons om de val en camera te checken. Om 2 uur nachts was het zover, Angus hat er voor gekozen om gewoon lekker binnen te lopen door de deur die we extra open hebben gelaten. Meteen met Irene gebeld dat hij terecht is. En wij erst eens lekker knuffelen met onze schat.

Gelukkig gaat het Angus zover goed, beetje mager en angstig, maar dat komt ook weer goed. Wij danken iedereen waarvan wij hulp hebben gekregen bij het terug vinden van Angus.