Loulou na 6 weken weer thuis!

yblj1f1g_20190731_103328.jpg

Loulou is op 28 juni 2019 niet meer thuis gekomen.

Ik heb haar gelijk bij Amivedi gemeld, bij Global Pet Alert en bij Dier Vermist. Verder heel veel Amivedi posters in de wijk en omringende wijken geplakt en natuurlijk ook op Facebook en in de app Nextdoor veel berichten gedeeld.

Ik kreeg veel meldingen van mensen, maar steeds bleek het om andere katten te gaan helaas. Uiteindelijk heb ik haar gevonden via een melding van een mevrouw die haar foto op de app Nextdoor had gezien.

Ik kreeg een telefoontje, ben er gelijk naar toe gegaan en ja ze was het! Super blij zijn Loulou en ik...… Dus geeft de moed niet op als uw kat is vermist, maar probeer het bericht met foto zoveel mogelijk overal te delen!

Sterkte voor al diegenen die een vermiste kat hebben.