Onze kat is weer terug !

3bzlfjvj_screenshot_20190829-092120_facebook.jpg

Onze kat ging ongevraagd op stap vanuit onze omheinde achtertuin en we zijn haar enkele dagen en nachten kwijt geweest.

Veel zoeken natuurlijk maar geen spoortje te bekennen. Aangemeld bij Amivedi en dierenarts natuurlijk, en ze is gechipt dus hielden we hoop.

Uiteindelijk werden we 's avonds laat gebeld door een buurtbewoonster die onze oproep op Facebook had gezien, onze kat zat onder een struik in haar voortuin. Direct met onze transportbox erheen natuurlijk, en gelukkig konden we haar makkelijk pakken en mee naar huis nemen.

De hulp van Amivedi was dus in dit geval niet nodig maar we hebben wel dankbaar gebruik gemaakt van de mogelijkheid om A4 posters van het Amivedi bericht over onze kat te printen via de posterknop eronder, deze hebben we bij de dierenwinkel vlakbij, bij de dierenarts in ons stadsdeel en bij de wijksupermarkt opgehangen.

Dus ook in die zin helpt Amivedi mee, geweldig !