Dit geloof je pas als je het heb meegemaakt

22-1.jpg

15 augustus was mijn kat voor het laatst gezien. 16 augustus ben ik met mijn gezin terug gekomen van vakantie. Volgende dag zijn we gaan zoeken en heb ik een foto reading gehad. Hier kregen we door een groene container van onder een bosje.

Ik wilde via google maps een schermafbeelding maken zodat ze daar locatie misschien op konden aanwijzen. Het rare was dat mijn locatie op mijn adres stond maar stip waar mijn huis zou staan stond een paar straten van mijn huis.

Ik ben daar wel in de buurt gaan kijken. Maar helaas geen kat. Tot is gisteren (10 dag na vermissing kat) kwam ik weer langs dat adres, na wat geluid maken en roepen hoorde ik zacht miauwen uit de bosjes. En ja hoor daar zat ze, onder de bosjes en aan de overkant van de straat een groene container.

Kat is nu gelukkig weer thuis. Maar ik vind het nog steeds heel bijzonder hoe dat adres in mijn google maps kwam.