Willem terug thuis!!!

willem.jpg

OoH wat ben ik blij, Willem is weer thuis.

Dankzij hele lieve buren die op Amivedi hebben gekeken. En daarna de poster op de berk in mijn voortuin zagen met de kattenbak eronder. Ik voel mij de gelukkigste mens op aarde op dit moment.

De afgelopen dagen heb ik zoveel gezocht en gedaan om Willem, die vanuit het asiel nog niet lang bij mij woonde, terug te vinden. En ik kwam zoveel lieve mensen en buurtgenoten tegen die meedachten en echt meeleefden.

En net toen de tranen rolden na weer zo'n vergeefse zoekactie belde die buurman aan.

Dank aan iedereen die meedacht, zocht en vond! En voor wie nog zoekt naar z'n kat, blijf vertrouwen en spreid het de wereld in. Het komt goed, zeiden mensen tegen mij. En het kwam goed. En dat wens ik jullie ook. Lieve groet van Amy