Misty gevonden

ky4fe3sh_20190813_152941.jpg

Toen wij thuis kwamen van vakantie waren we al op de hoogte van het feit dat onze poes Misty al een paar dagen niet was thuis gekomen.

Toch hoop je dat, wanneer je zelf weer thuis bent, ze gewoon op je af komt lopen. Dat gebeurde helaas niet dus meteen een zoektocht begonnen. Niet kunnen vinden. Bij amivedi aangemeld, op Facebook ons verhaal verteld en in de buurt briefjes in de brievenbussen gestopt.

Na 6 dagen Misty kwijt te zijn werden we gebeld door een mevrouw die vertelde dat onze kat al een paar dagen bij haar kwam aanlopen, met het onweer heeft ze onder hun overkapping gezeten en omdat ze daar de volgende ochtend nóg zat, begon ze dat vreemd te vinden.

Dus poes naar binnen gehaald, water gegeven en op het adreskokertje gekeken. Zodoende kon ze ons bereiken en ben ik Misty meteen gaan halen. Aan de andere kant van de wijk. Ze is nu weer thuis en helemaal blij!