Snoetje uit de Kruisbeklaan is terecht.

r9dtynjm_snoetje.jpg

Mijn Snoetje van bijna 9 jaar is teruggevonden met inspanning van buren.

Al 3 dagen was ze niet meer thuis gekomen. Ze ligt graag onder een bepaalde stuik bij de overburen, maar ook daar was ze niet. Met deze foto zijn we rond gegaan. Aangebeld, gevraagd, geroepen, aldoor.

Zij was de vorige dag nog gezien. 's Avonds laat hoorden we eindelijk gemiauw. Het bleek uit de schuur van de overbuurman (van de struik) te komen. Deze buurman is een beetje hardhorend, dus hij hoorde niets.

Wij mochten in alle tuinen, dus nu hoorden we Snoetje. Het komt vaker voor dat een kat in een schuur is opgesloten, zonder dat de eigenaar dit weet. Dit kan dus dagen duren. Vaak zet iemand zijn garage of schuur bij warmte een tijd open om te luchten. Een kat vind het daar lekker koel en gaat daar slapen De deur wordt gesloten, 's avonds en opgesloten is de kat! Advies: voordat de deur gesloten wordt even de ruimte inlopen en ksss ksss roepen.

Ik dank Amivedi voor hun goede website en wil langs deze weg laten weten, dat Snoetje weer terecht is.