Sam is weer thuis

aoj1vloz_sam.jpg

Wat zijn we blij dat we onze kat Sam na 5 lange dagen weer thuis hebben!

De eerste 2 dagen waren we nog verbaasd maar vol vertrouwen dat onze vrijbuiter wel weer thuis zou komen. Daarna begonnen we ons zorgen te maken, wat als hij nou wel ergens opgesloten zit? We begonnen de zoektochten; meerdere per dag. En toen op opeens kwam het bericht, in de nacht van woensdag op donderdag, dat hij gezien was! Levend en wel! Wat een opluchting!

Meteen weer op de fiets gesprongen (want het is half 5 dus al bijna licht). Zonder succes. Dus na het ontbijt weer het industrieterrein van Haarlem door gefietst. Weer geen succes, maar wat waren we dichtbij voor ons gevoel.

's Middags onze flyer-actie uitgebreid en contact gezocht met degene die Sam op woensdagavond ook gespot had. 's Avonds weer een rondje gefietst. De dame van de avond ervoor deed ook haar rondje weer om ons te helpen. En daar was hij!

Op nagenoeg dezelfde plek als de avond ervoor, kwam ze hem weer tegen! Een telefoontje later konden we Sam weer knuffelen.

En Sam? Die ligt veelal languit te slapen, maar snapt eigenlijk niet zo goed waarom hij nu niet verder mag dan de tuin. Begin volgende week komt zijn GPS tracker binnen en mag hij weer de hort op. Maar wel onder toezicht vanaf nu.