Mika terug maar waar zijn kittens?

uowjh3z8_img_5738.jpg

Goed nieuws: Mika is weer thuis!

Mika was spoorloos vermist geraakt op 6 juli. Het was heel zorgelijk omdat ze hoogzwanger was. Ze was uitgerekend op 25 juli - maar ze was erg dik en een voortijdse bevalling sloten wij niet uit. Afgelopen woensdagochtend op 7 juli kwam ze plotseling weer aanlopen. Een buurvrouw spotte haar op het plein en belde gelijk aan, waarna ze een rustig een gewoontjes naar binnen kwam, alsof ze niet was weggeweest.

Maar haar kittens zijn spoorloos verdwenen! Wie heeft haar kittens?! Ze is nu teruggekomen met een grote operatieve snee in haar buik. Onze eigen dierenarts zegt dat het er als een keizersnede uitziet. (Te groot voor een gebruikelijke sterilisatie-snee) De snee is van ongeveer 3 a 4 weken geleden - in het begin van haar vermissing.
Haar tepels zien er niet uit alsof ze in de afgelopen periode kittens heeft gezoogd. Verder ziet ze er erg goed verzorgd uit: vacht is in goede conditie en ze is zelfs wat dikker dan dat ze was voor haar vermissing.

Ze heeft naar vermoeden niet op straat geleefd. Al contact gehad met SAZ, dierenambulance, asielen en dierenarts in A'dam Noord. Iedereen vind het een vreemd verhaal. Weet iemand wie deze operatie bij Mika heeft uitgevoerd  en waarom? Zijn de kittens nog in leven? Ik wil graag weten wat er gebeurt is, wie voor deze dure operatie heeft betaald en waarom het nodig was.