Blij met Tips van Amivedi

b5ueiq6o_lexi2.jpg

Door flyers te maken met behulp van Amivedi, heb ik mijn lieve Lexi weer gevonden.

Hij is anderhalve week weggeweest. Wat ben ik blij hij weer bij me is. De flyers door het dorp gehangen. En ja iedere dag meerdere keren gezocht.

Verschillende mensen die reageerden, heel lief. Maar toen was hij het niet. Totdat ene telefoontje dinsdagavond laat. Hij was het, ik mocht aaien en hij ging op zijn rug liggen. En miauwen, kopjes geven. Toen mijn dochter gebeld zij kwam met reismand.

Maar een probleem van Lexi is, dat hij niet opgepakt wil worden, ook niet door mij. Want ja reismand betekent vaak dierenarts, dat weet hij. Dus lukte het ons niet hem erin te krijgen. De volgende dag met vangkooi, en heel veel hulp hem te pakken gekregen.

Hij is nu weer thuis, bang. Hij zit al heel de dag onder het bed. En vraagt steeds aandacht en is heel lief. Ik houd hem nu voorlopig binnen, en wil mijn tuin afzetten. Er komt gaas, schutting is er, maar ja dat is peanuts voor hem.

Maar door de Flyer van Amivedi is hij gevonden.