Dan pas besef je wat Amivedi doet!

1.jpg

Ik word zondagochtend heel vroeg wakker gemaakt met de vraag of ik weet dat de voordeur openstaat.

He, iets klopt er niet en waar is de hond die ik te logeren heb? Korte zoektocht in en om de woning leert me dat de hond weggelopen is. Ja, hij is angstig voor onweer/vuurwerk en in het begin van de nacht heb ik in mijn eerste slaap in de verte wel geknal van vuurwerk gehoord.

Ik spring op de fiets en rijd ongeveer een uur de wijk, maar zonder resultaat. Dus zondagochtend vroeg verschillende instanties gebeld en vervolgens via internet de loge-hond als vermist opgegeven.

Later in de ochtend de eigenaar van de hond gebeld met de mededeling dat de hond was weggelopen en dat het zoeken doorging. Een uur later belt de eigenaar van de hond mij opgelucht dat de hond door de dierenambulance wordt thuis gebracht en idd binnen 10 minuten staat de Dierenambulance voor de deur en komt daar een kwispelende 4-voeter uit met ogen die zoiets hebben van "niets aan de hand hoor!"

Waar en door wie de hond gevonden/gemeld is krijg ik niet te horen. Privacywetgeving en dat snap ik. Maar ik wil deze mensen - bij deze - toch heel erg bedanken voor datgene wat ze hebben gedaan en vooral ook de samenwerkende instanties die de zorg voor dieren met vele vrijwilligers op een fantastische manier uitvoert. ja en dan besef je pas wat Amivedi doet.