Poepiepoesje goosje terecht!

poes.jpg

Na één nacht en één dag hebben we ons lapjeskatje weer terug en we zijn supergelukkig!

Na bericht op Facebook, nextdoor, contact dierenarts, contact amivedi en briefjes in de brievenbussen van buurtgenoten, volgde gisterenavond laat, nog een keer een wandeltocht door de buurt en ditmaal riep ik elke 10 seconden haar naam.

Net toen ik besloot huiswaarts te keren en nogmaals eenzelfde straat te nemen, was daar dan opeens een zacht miauwend antwoord op het voortdurend roepen van haar naam.
En tijdens het telkens herhalen van haar naam, liep ik op het zachte mauw antwoord af en zó vond ik haar dan in een achtertuintje achter een poort.

Ze was nét zo blij als ik en heeft gisterenavond en vannacht de hele tijd bij me gelegen! Ik wilde mijn terugvindverhaal opschrijven omdat ik hoop dat het kattenbaasjes vertrouwen zal geven op een weerzien met hun kat.

Ik ben er van overtuigd dat alle stappen die we gisteren hebben genomen, direct of indirect, hebben geholpen bij het terugvinden van ons katje.
Én dat het heel goed mogelijk is dat je katje dichter bij huis zit dan je denkt! Daarbij is het continu herhalen van haar naam en het intuïtief teruglopen van dezelfde straat, het beste besluit geweest!

Ik wens iedereen hetzelfde gelukkige verloop van de zoektocht toe.