Tijs weer Thuis

ub32hvd8_file-17.jpeg

Vrijdag 21 juni heb ik Tijs (2 jaar) om een uur of 11 rond om ons huis voor het laatst gezien.

Hij kwam met de avond niet thuis eten, wat hij meestal wel deed. De laatste dagen was hij echter wel meer langer weg en het was mooi weer dus zocht ik er nog niks achter, maar toen hij de andere ochtend nog niet kwam maakte ik me wel zorgen en ben gelijk gaan zoeken zonder resultaat.

Dankzij de posters die wij op advies van AMEVEDI gemaakt hadden en die door het dorp verspreid zijn en opgehangen, was hij gezien in de polder. Toen wij hem riepen herkende hij ons wel maar was te bang om te komen.

Na veel geduld is hij toch uit het korenveld naar ons toe gekomen. En eindelijk was hij na 4,5 dagen weer thuis. In de war, sterk vermagert en uitgeput. Hij heeft heeft 24 uur geslapen en is toen voorzichtig weer naar buiten gegaan.

Het hele avontuur heeft grote indruk gemaakt op Tijs en ons.