Dichterbij kan niet

70pql6b3_20190615_174725.jpg

In de nacht kwam ik thuis en wilde onze kater toch nog even goede nacht wensen.

Maar waar ik ook keek geen Tijger. Dacht die zal zich wel verstopt hebben zoals zoveel keer. Na een paar uur slapen werden we wakker. Normaal komt onze rode kater ons dan altijd begroeten maar nu niet.

Dus zijn we meteen op zoek gegaan. In kasten, zijn krabpaal en in wasmanden, maar weer geen Tijger. Dus je begrijpt het de paniek sloeg ons om het hart.

Tijger was namelijk net een maandje bij ons, en er komt nog bij dat Tijger een huiskat is dus hij kent de omgeving niet. We hadden alle hulptroepen in gezet zoals de dierenambulance. Zij hadden net een melding binnen gehad. Maar al snel bleek het niet over Tijger te gaan.

Dieren artsen gebeld, zij hadden ook niks binnen gehad. En facebook ingeschakeld. En op eens was daar een melding. Ze hadden een kat gevonden identiek aan onze Tijger. Dus ik er direct heen fietsen en ja hoor daar was Tijger dachten we.

Maar Tijger liet zich niet vangen. Hij ging zelfs de tuin in van een paar spelende kinderen. Jammergenoeg bleek het hun kat te zijn en weer geen Tijger. Dus teleurgesteld naar huis en maar gewoon weer de wijk doorlopen. Wat geen resultaat gaf.

Maar gelukkig hoorde ik opeens een miauw die van 2 deuren verderop op onze galerij en daar zie ik onze kater liggen. Gezond en wel. Alleen hongerig maar dat is hij altijd.

Wat er is gebeurd kan ik alleen maar raden maar wat zijn we blij hem terug te hebben gevonden.