Dankzij snelle communicatie onze kater Wammes teruggevonden!

tteop1zs_wammes-statieportret.jpg

Onze 17-jarige kater Wammes verdween plotseling.

Een dag later hebben we posters opgehangen in de buurt waar allemaal tips op kwamen maar helaas bracht het Wammes niet terug. We belden de dierenambulance die vertelde dat alles via Amivedi loopt, dat geldt ook voor de asiels.

Handig want daar hoef je dan niet zelf achteraan te bellen. Ondanks zijn leeftijd is Wammes zeer levendig; hij jaagt op vogels, muizen etc. en ook nog steeds op andere katten uit de tuin en vindt dat hij de koning van de buurt is.

Maar hij kwam niet thuis. Maandagmorgen (na drie nachten) werden we gebeld door Amivedi dat er een kater was binnengebracht die erg op Wammes lijkt. Na controle bleek het hem inderdaad te zijn!

Wij superblij, kater blij, iedereen blij (behalve muizen en vogels). Hij is gevonden buiten onze en zijn eigen buurt, waarschijnlijk opgejaagd door een andere jongere kater, want hij is niet ongehavend uit de strijd gekomen.

Maar hij is terug: dankzij de fantastische communicatie van Amivedi! Hartelijk dank hiervoor.