Kyra

0ipt0rpg_dsc_7804.jpg

Maandagochtend was onze Kyra nergens te bekennen.

Ik ben naar mijn werk gegaan en had een stille hoop dat ze er weer zou zijn als ik terugkwam. Overal in huis gekeken achter iedere deur terwijl ik wist dat ze daar niet kon zijn, maar je weet maar nooit.
Maandag avond naar bed en heel slecht geslapen.

Dinsdag gemeld bij Amivedi en het dierenasiel in Eindhoven, op Facebook een foto gepost en gevraagd om het bericht te delen. Het bericht is ook op de buurtapp gezet.
Weer een slapeloze nacht en woensdag posters gemaakt en samen met mijn zoon aan lantarenpalen geplakt.

Er kwamen veel reacties dat er een soortgelijke kat was gezien in het dierenasiel. Ik blij en direct gebeld, helaas dit poesje was niet gechipt en die van ons wel.
Wel heel fijn dat er zoveel mensen meekijken.

Onze buren waren met vakantie en er zouden een weekend vrienden in hun huis zijn, wanneer wist ik niet precies. Donderdag kwamen onze buren thuis en zat ook Kyra aan het raam te krabben dat ze naar binnen wilde.

Direct eten en drinken en veel knuffelen. Ik denk dat ze daar vanaf maandag in de schuur heeft gezeten. Ze is weer thuis en ik ben dolgelukkig.