Queenie is weer thuis

8hzbdpia_bd63c380-890b-41f0-9db1-dbb8cd75ccc8.jpeg

Queenie was gisteravond in het donker, vermoeden wij, achter een konijn aangerend.

Ze is de weg kwijtgeraakt en kon het adres waar ze was niet meer terugvinden. Gelijk alle instanties ingeschakeld waaronder ook Amivedi. De hele avond tot laat gezocht en niets gevonden. Vanochtend weer op pad en zoeken.

Ik dacht nog wij vinden haar nooit meer terug, omdat het allemaal open velden zijn en zo’n natte nacht doet haar geen goed. Gelukkig kwam er een verlossend telefoontje. Ze is gevonden.

Ze was bij mensen op de oprit gaan zitten en die hebben haar naar binnen kunnen lokken. Uitzonderlijk want ze rent eerder weg dan dat ze komt bij vreemden. Deze hebben op de site van Amivedi gekeken en zagen haar daar als vermist staan.

Zo konden wij al onze lieverd heel snel weer ophalen. Wat ben ik blij met zulke lieve mensen en Amivedi. Wij hebben een tracker die we normaliter aan haar halsband doen, behalve gisteravond. Die vergeten we nu dus ook nooit meer aan te doen.