Mouse

6gn2ftbo_20180321_203848.jpg

Zondag 1 December kwam onze poes Mouse niet thuis.

Aangezien ze normaal altijd zo'n 5 keer per dag schreeuwend thuis kwam van, ik heb honger, maakte we ons meteen bezorgd. In die periode vroor het ook 's nachts, dus dan denk je wat zal er gebeurd zijn. We wonen op een woonark met overal gladde steigers.

Na een week begonnen we het ergste te vrezen. Na in alle schuren in de buurt te hebben gekeken en flyers overal bezorgd te hebben, zijn we met een geleend bootje het meer af gaan zoeken naar Mouse. Maar niets hoor ze was van de aardbodem verdwenen. Zou ze dan toch in een auto zijn gekropen en heel ergens anders beland.

Tot op 1e Kerst avond om 20 uur de buurman van verderop met 2 jongens bij ons op het erf staan en zeggen we hebben jullie poes gevonden. 24 Dagen heeft Mouse op een verlaten zwerfbootje bij de brug op gesloten gezeten.

Deze jongens drinken daar wel eens een biertje wat ook het geval was begin December en nu 25 December dus ook weer. En die zagen tot hun verbazing een poes aan boord.Ze heeft zich in leven gehouden met water en crackers en chips.

Wat een mooi Kerst kado. Mouse is nu alweer 6 dagen thuis en heeft heerlijk gegeten en slaapt veel. Wij zijn zo ontzettend blij.