Binnenkat na 7 dagen weer thuis.

fjf6yrz9_80040707_431528361087076_5608454516585267200_n.jpg

Poerewoet is samen met Stijn geadopteerd uit het asiel en hier nog nooit naar buiten geweest, tot op een dag Poerewoet ontsnapte toen het bezoek wegging.

Na veel zoeken belde ik meteen de dierenambulance. Die verwees mij naar Amivedi. Aangezien ik geen computer heb heeft de vrijwilligster een melding voor mij aangemaakt en kreeg het advies om de garagedeur op een kier te laten staan.

Ik heb dit gedaan en zijn kleedje en etensbakje daar neergezet. In de tussentijd nog veel gezocht maar niets gevonden. Tot ik na 7 dagen vermissing in de garage kwam en ineens afdrukken van kattenpootjes op mijn auto zag.

Ik ben meteen gaan zoeken en zag Poerewoet achter wat dozen zitten. Gelijk de garagedeur dicht gedaan maar hij liet zich niet pakken. Na een paar uur toch gelukt en hem naar binnen gebracht.

Hij ligt nu weer prins heerlijk te slapen samen met zijn broer Stijn. Bedankt voor de goede tip Amivedi de friese meren!