Sproetje was zoek!

3.jpg

Na 6 dagen zoek te zijn geweest, kregen we ineens het verlossende telefoontje.

Sproetje is een zeer amicale schildpadpoes. Ze had al snel een nieuw tehuis gevonden. Eind juli was het natuurlijk heel mooi weer en cafes e.d. hadden hun deuren wagenwijd open. Ze besloot om bij Cafe Take Five in Maastricht binnen te wandelen. Die vonden het wel een leuk beestje en ze mocht daar slapen en vrijelijk in en uit lopen.

Toen ze op zondagmiddag dichtwaren (6 dagen na haar vertrek bij ons) dacht de eigenaresse: "ik ga toch Amivedi maar 's bellen, misschien zijn er mensen die haar missen." En, boem, ja hoor. De medewerker bij Amivedi gaf haar ons nummer en na het eerste contact, kregen we 2 foto's van Sproetje via WhatsApp....

Geen twijfel mogelijk! Dat was inderdaad onze Sproet! Met heel veel dank aan Amivedi!!