Fantastische hulp van Amivedi vrijwilliger

2arj1o90_img-20190518-wa0021.jpg

Onze kat was op een dag niet meer thuis gekomen.

Onzekerheid, angst, verdriet en schuldgevoel; dit gun je echt niemand. Snel melding gedaan bij Amivedi en de vrijwilliger van de gemeente Alphen a/d Rijn, Joke Touw, schreef gelijk een berichtje om ons te steunen en tips te geven.

Ook toen mensen met hele negatieve verwachtingen kwamen, bleef zij hoop inspreken en meedenken wat handig was om nog te gaan doen. Hierbij dacht zij ook echt door over het karakter van onze kat en wat dan een plausibele verklaring kon zijn en verstandige handeling.

Op momenten van echte paniek en twijfel was zij er om terug te schrijven. Zo ongelooflijk waardevol. En door haar hulp hebben we onze kat terug kunnen vinden, denken wij.

Bij scholen, autogarage, supermarkt zijn we gaan vragen en flyeren. Siep had ergens binnen gezeten en kwam hongerig weer thuis. Ik hoop dat iedereen zo'n gelukkige afloop kent. Gelukkig loopt het verhaal heel vaak goed af.

Wij willen Joke enorm bedanken voor haar hulp en tijd en troost. Zonder haar had ik niet geweten of Siep wel thuis was gekomen en waren de nare emoties veel zwaarder geweest om te dragen. Bedankt Joke!