Ginger weer thuis

44-2.jpg

Donderdagavond ging ik weg en toen had ik al een gek gevoel.

Ginger is namelijk altijd dichtbij als ik thuis ben. Nu had ik haar al na het eten niet meer gezien. Maar ik dacht, ach ze zal wel lekker op bed liggen te slapen. Niet dus. Toen ik ‘s avonds thuis kwam nog steeds geen Ginger, ze ligt normaal altijd in de kamer mij op te wachten om even aangehaald te worden.

Dus het hele huis afgezocht of ze ergens was opgesloten en toen de straat door. Nergens een spoor. Omdat ze eigenlijk niet kan mauwen (heel zacht) kan ze zich ook niet laten horen.

Meteen een bericht gezet in nextdoor app, burenapp en aangemeld bij Amivedi. Vrijdagavond de Amivedi poster bij de huizen in het hofje door de bus gedaan in de hoop dat ze daar ergens opgesloten zat.

En wat misten we haar, de andere 2 katten die normaal veel ruziemaken waren enorm aanhankelijk en meer thuis dan anders. Ginger is namelijk altijd thuis en als ze naar buiten gaat is het nog geen 10 min. Daarom wist ik meteen dat er iets niet klopte.

Maar goed, vanmorgen kwam een van de andere katten mij net zoals altijd wakker maken om te eten, ik naar beneden, zit Ginger in de woonkamer! Meteen opgepakt en geknuffeld natuurlijk. Lekker bakje eten voor haar gemaakt en hele bakje leeggegeten wat voor haar doen echt 3 keer zoveel eten is als normaal. Toen kroop ze haar mandje in en is er niet meer uitgekomen. Even bijkomen van haar avontuur.

Het waren 2 lange eenzame nachten. Ik denk dat ze toch bij een van de buren van het hofje opgesloten heeft gezeten en dankzij de Amivedi flyer ze zijn gaan zoeken.