Niki is terug

44-2.jpg

Onze kat Niki ging vroeg in de ochtend van 5 oktober weg en kwam niet meer terug.

Dat was raar. Hij is altijd in de buurt, komt als je hem roept. Max. 4 uur is hij meestal weg. Toch na 24 uur waren we erg bezorgd. We hebben niet geslapen maar bleven hem zoeken. Overal advertenties geplaatst en iedereen gevraagd om te delen.

Op maandag 7 oktober hebben we een bericht gestuurd naar de FB commuinty van onze buurt (advies van onze vrienden) met een vriendelijk verzoek om de foto van onze vermiste kat te mogen delen. Gelijk kregen we te horen dat iemand in de buurt een bengaal zag op de boom (hoog) vreselijk te miauwen.

Na het contact opnemen met deze persoon en de boom te bezoeken bleek idd dat dit Niki was. Hij was er al een paar dagen aldus de bewoners. Met ladders en zaklampen is het gelukt om hem te vangen en naar huis te brengen.

Wat is hij blij!! Gebruik zo veel mogelijk dus online media, buurt apps! wie weet misschien heeft iemand jouw kat/hond gezien.