Noedie is weer thuis!

ikw4f0qm_708975f2-d4f9-4382-a526-9bdcfeafc453.jpeg

21-08 hadden wij onze lieve Noedie voor het laatst gezien, geen spoor te bekennen van haar sindsdien.

Overal gezocht, overal gevraagd, op internet gezet, dierenartsen bij langs geweest en noem maar op. Elke week gaven we de hoop weer een beetje op. We maakten ons steeds meer zorgen en hadden ons al voorgenomen dat ze was mee genomen of was overleden.

Elke dag toch nog even kijken of ze opeens weer achter het huis zat. En ja hoor! Vandaag op DIERENDAG heeft onze Noedie besloten om weer bij ons te komen!

Vanochtend zat ze luid te miauwen achter het huis. we konden het niet geloven! Maar het is toch echt onze lieve Noedie, ze zag we prachtig uit, totaal niet vermagerd oid. Geen idee waar ze gezeten heeft maar na 6 weken is ze eindelijk weer bij ons thuis!

Beste dierendag EVER!