Tijger is weer thuis

4.jpg

Na precies 5 weken is onze Tijger weer veilig thuis.

En op een hele bizare manier. Tijger lag graag in de aanhanger en daar heeft hij waarschijnlijk ook 12 september ingelegen onder het plastic zeil. Mijn man had die dag de aanhanger bij kennissen gebracht een klein kilometer van ons huis.

Vanaf die dag geen Tijger. Die mensen gebeld of ze hem gezien hadden, nee dus. De volgende dag nog geen Tijger, dus aangemeld bij Amivedi, posters gemaakt, op allerlei sites gezet, geen Tijger. Wel kregen we berichtjes dat hij gezien zou zijn, maar steeds als wij gingen kijken, was er niets te vinden.

Eigenlijk hadden we de hoop al opgegeven. Totdat er gisteravond (17 oktober) een telefoontje kwam van Dierenspeciaalzaak Moniek dat er een kat de winkel was binnen gekomen die wel heel erg veel op Tijger leek (daar hing ook een poster).

Moniek heeft de kenmerken bekeken en was er toen 99% zeker van dat het Tijger was. Dus we werden gebeld met deze mededeling. Ik gauw erheen en ja hoor onmiskenbaar Tijger. Hij was al in een reismand gedaan en mijn man heeft hem gauw met de auto opgehaald.

Tijger was heel mager geworden en had reuze honger. Het is ons nog steeds een raadsel waarom hij uitgerekend daar naar binnen is gegaan. Maar goed, hij is veilig thuis en het gaat goed met hem.