Goos is na vier en een halve maand weer thuis

mt7g8m3r_3a40fc17-3eb2-4f04-974f-db5f334e6016.jpeg

Op 23 mei 2019 was Goos ineens weg.

We maakten ons meteen erge zorgen want hij was een lieve, onbeholpen kat, klimmen kan hij bijvoorbeeld niet. Na twee weken zoeken en flyeren gaven we dan ook de moed op hem terug te vinden.

Tot er op 4 oktober (dierendag!) een ongelofelijke melding kwam, dankzij Amivedi werd hij gesignaleerd aan de andere kant van de stad. We konden het nauwelijks geloven. Na een etmaal daar roepen en rondlopen kwam hij ineens uit de bosjes op ons af, heel bang, verwilderd en vermagerd.

We wisten hem met moeite te vangen, want hij was zo bang en in paniek. Nu is hij weer thuis. Hij is alweer aangekomen en zijn vacht ziet er weer goed uit. We kunnen er niet over uit wat hij als schuchtere kat allemaal heeft moeten doorstaan!