mijn hond is gelukkig terecht

1

Dankzij de inzet van 5 mensen is mijn hond gevangen.

Ze was ontsnapt tijdens het vuurwerk (dat was wel een heel eind weg, ik had hier helaas geen rekening mee gehouden toen ik haar was gaan uitlaten). Een jong stel en later ook een vrouw, hebben haar 40 minuten lang gevolgd en gelokt, waarbij ze steeds wegliep. Uiteindelijk werd ze zo moe dat ze ging liggen en konden ze haar pakken.

Dit hebben ze mij verteld toen ik hen belde om te bedanken. Ook de vrijwilligster van Amivedi was geweldig. Zij nam het signalement uitvoerig op omdat ik nog geen registratienummer had  bracht ze mij in contact met Susan Huurman die in mijn woonplaats actief meehelpt met zoeken.

Omdat ikzelf geen mobiel heb stelde zij de hare beschikbaar en kreeg een bericht van het asiel in Arnhem, waar Roos inmiddels naartoe was gebracht. Eind van de middag, net voor sluitingstijd, kon ik haar ophalen. Susan stond mij ook met raad en daad terzijde.

Ik merk dat mijn hond geschrokken moet zijn, want ze is ineens veel meer op mij gericht en blij als ze mij ziet. Dus allemaal zeer bedankt! groetjes van Evelien van Aller