Teruggevonden

Ruimte

Wij zijn gisteren na 3 maanden weer herenigd met onze Binky.

Er was een meisje uit Lochem die onderweg naar huis een katje zag lopen. Die liep achter haar en een vriendin aan, dus bedachten de meiden zich niet en namen het katje in hun armen mee naar huis.
Een dag later heeft de vader contact opgenomen met Amividi en Ria had na het zien van de foto's gelijk door om welk katje het ging.

Ze heeft mij gebeld en ons ontzettend blij gemaakt. We kregen het tel nummer van de vinder, en even later waren we daar.
Binky zat in de bijkeuken en herkende ons gelijk, zo mooi!! De andere dag ben ik met hem naar onze dierenarts gegaan want we ontdekten een flinke wond aan zijn achterpootje. Verder was hij wel flink vermagerd maar voor de rest is hij gezond. Nu even de nodige rust en antibiotica.

Een raadsel waar hij is geweest. Misschien bij iemand in de auto verstopt gezeten, en vele km verderop eruit gesprongen, toen gaan dwalen. En misschien is hij al die tijd wel door verschillende mensen verzorgd.

Dank je wel Amivedi en een extra bedankje voor Ria. Heel veel succes en blijf zo doorgaan met jullie dankbare werk. Vriendelijke Groet van Marjan Zomer