Ditto na 3 maanden gevonden (kleine) wonderen bestaan nog

2zue99yx_899e7ea6-a7a7-4444-9c1c-2e4204bd9014.JPG

Een kat zo braaf als een hond, je fluit en hij komt aandribbelen omdat hij weet dat hij naar binnen moet komen voor de avond.

Dan gebeurt het onverwachte je fluit en er komt geen kat aandribbelen, je probeert het nog eens en daarna nomaals, vergeefs !
Dan slaat de twijfel toe, waar zou die zijn, je gaat zoeken in de buurt tot s'avonds laat. Je gebruikt de buurtapp en krijgt veel reacties ,maar helaas het zijn allemaal leuke zwart/witte katten maar het is niet de jouwe.

Na 3 weken intensief zoeken geef je het op en vertel je de kinderen dat Ditto waarschijnlijk nooit meer zal thuis komen. Dan na 3 maanden krijg je een bericht van AMIVEDI dat iemand jou kat gezien denkt te hebben 14 km verderop in het centrum van Gouda.
Onmogelijk denk je eerst, dan komen de foto's, eerst ongeloof dan tranen van blijdschap dit had je wel gehoopt maar niet meer voor mogelijk gehouden.

Dank aan iedereen met een hart voor dieren in nood en speciaal Marjon die onze kat zag en begreep dat het een dier in nood was.