Freya van balkon gesprongen

1379373-7k0eodmc_ds

Freya, mijn poes van 5/6 maanden, was toen ik thuis kwam in de nacht van 26 augustus naar 27 augustus opeens weg.

Na dat ik de hele flat had afgezocht kwam ik tot de conclusie dat het niet anders kon dan dat ze van het balkon was gesprongen of gevallen, die ik per ongeluk open had laten staan die dag. Ik ben meteen gaan zoeken buiten, maar helaas. Heb de volgende morgen meteen melding gemaakt bij Amivedi en op andere sites, en flyers bij alle locale winkels en bij dierenkliniek De Postwagen in Tegelen op gehangen. De Postwagen heeft toen ook de informatie op hun facebook gezet. Freya is 2 nachten vermist geweest, met veel leed en stress voor mij. Heb haar nog vaak zitten zoeken, en heb zelfs een doos met een van haar dekentjes en drinken en eten op de stoep onder mijn balkon gezet. Ook met wat van haar kattenbak vulling over de stoep gegooid, voor de geur.

Het was ongeveer 1 uur 's nachts de 28ste toen ik nog aan de computer zat, omdat ik niet kon slapen en verdrietig was, en ik toevallig op mijn email keek... Met 2 berichten over Freya! Blijkbaar had Amivedi, en ook een oplettende burger die de facebook boodschap op de Postwagen gezien, te horen gekregen dat een kitten met de beschrijving van Freya uit mijn straat was opgepikt en naar dieren asiel Smakterheide in Venray was gebracht. Nou, dit kon niet anders of dit was Freya... Er viel een last van mijn schouders, ook al moest ik nog uren wachten voor dat ik zelf kon ga kijken. Maar uiteindelijk ben ik om 10 uur naar het asiel kunnen rijden... En het was inderdaad Freya! Ze herkende mij meteen toen ik voor het hokje liep. Haar ogen werden groot en ze miauwde hard, terwijl ze naar me toe probeerde te komen.

Nou, om een lang verhaal iets korter te maken: Blijkbaar is ze bij mij van het balkon gevallen of gesprongen, want ze liep een beetje mank met haar achter pootje. De dieren ambulance heeft haar toen opgehaald, en na 2 nachten had ik haar eindelijk terug. Ik heb haar meteen laten chippen bij de dierenarts, die ook naar het pootje heeft gekeken. En nu zit ze weer lekker thuis... En heeft ze me 145 Euro armer gemaakt :) Maar ze is het waard. Dus veel dank aan Amivedi, en alle andere oplettende mensen, voor de hulp!