BamBam weer thuis...

nuahaecq_A7F0521C-8EA3-431D-8964-B1DF1639B5AC.jpeg

BamBam was sinds afgelopen vrijdag vermist. Hij kan 24/7 naar buiten en maakt daar graag gebruik van, overdag slapen en s'nachts op pad om dan 's ochtends zijn ontbijtje te halen.

In 6 jaar sloeg hij dit een of twee keer over maar 's middags stond hij er altijd weer. Nu niet en ook de zaterdag en zondag géén BB... We maakten ons zorgen want dit is niets voor hem. De nacht van zondag op maandag nog rond gelopen om 3u in de ochtend maar het bleef stil. Waar is hij toch, zit hij ergens binnen is hij in een auto gekropen of bewust meegenomen, het immers een allemans- vriend die iedereen kopjes geeft.

Maandagochtend zat hij ineens voor t raam. Even begroeten, ons en zijn zusje, dan eten en drinken, meer dan normaal dat mag wel voor een keertje en vervolgens ná 30 minuten weer lekker naar buiten ;-) Tsja... we zullen t nooit weten maar blij dat hij er weer is en zich weer meldt op de vaste tijden. Als de winter begint ligt hij wel hele dagen binnen maar met dit mooie weer toch liever buiten ravotten en slapen... Hij heeft gelijkt. Iedereen bedankt voor t uitkijken en meeleven.