Poes terecht

zwarte kat

Tijdens ons weekendje weg(Weert) (Poes gaat al jaren mee) is onze poes Nina weggelopen.

Twee dagen later terug om te zoeken en alle soorten van social Media benut om Nina terug te vinden.
Gisteren tipte onze dochter dat Nina mogelijk via Amivedi in Hellevoetsluis was gesignaleerd!

Wij direct contact gezocht met Hellevoetsluis en een vriendelijke dame verwees ons door naar dierenopvangcentrum Vlaardingen. Na wat heen en weer bellen en mailen bleek het om Nina te gaan en binnen 5 kwartier stonden we in Vlaardingen, waar ook weer een vriendelijke dame ons te woord stond.

Het was Nina en we moesten moeite doen om onze tranen te bedwingen. Nina was sterk vermagerd, maar we hebben haar erg liefdevol opgevangen en het gaat langzaam de goede kant op.

We vragen nog steeds af, hoe ze van Weert naar Hellevoetsluis komt, het laat zich raden, maar hebben deze mensen geen geweten dan of is hier sprake van een vervelend misverstand? In ieder geval, we kunnen Amivedi en Dierenopvang Vlaardingen niet genoeg bedanken, nogmaals heel erg bedankt!