Oost West, Thuis Best

cat animationn

Op maandag 23 juli kwam Nala s'avonds laat niet thuis om wat eten?

Met het extreem warme weer vonden wij dat wel raar, maar gingen er vanuit dat ze elders wel " een delicatesse" gevonden had (muisje/vogeltje/molletje).

Op woensdag de 25e werden we pas echt bezorgt, want ze had zich nog steeds niet laten zien. Na alle aanmeldingen (oa Amivedi) en het ophangen van posters gingen we elke avond een rondje door onze wijk lopen (en/of een van ons liep door het dichtstbijzijnde park) en elke ochtend of avond even alle gevonden dieren sites nakijken.

En gisteren (zondag 29-7) bleek ze al vanaf de 23e een huizenblok (6 huizen) verderop angstig op zolder te zitten. Vanwege het warme weer had de bewoner alles openstaan. En had de kat naar binnen zien gaan, maar omdat alles elke dag openstond ging hij ervan uit dat de kat zijn weg naar huis wel weer had gevonden. Nog wel wat gemiauw gehoord. En toen hij de poster van Amivedi zag hangen kwam hij toch maar even aanbellen.

En jawel, het was inderdaad onze kat, verstopt achter wat dozen,wat een opluchting. Bij de check vandaag bij onze dierenarts bleek ze toch ook te hebben gedronken en gegeten. Hoewel de bewoner niets had neergezet.

Na 6 dagen is het zomeravontuur 2018 nu echt ten einde Oost west, eigen zolder is toch het best ;-) Alle betrokken vrijwilligers van Amivedi, enorm bedankt! Fam.WynRoberts uit Rijswijk (zh)