Diva is terug!!!

Diva (3)

Na de eerste 5 uur gezocht te hebben was ik de wanhoop nabij.

Ik kreeg de tip om haar op amivedi te zetten ik heb dit ook gelijk gedaan. Na een half uurtje stond ze op de fb pagina van Waalwijk, super!

Wij zijn savonds toen het was kouder was nog een keer gaan zoeken, wat bleek zoals ik al vanaf moment 1 dacht ze zat bij mij buurtjes. Zij hebben eerder die dag het hele huis  onderzocht, maar mijn liefste Diva is denk ik ergens achter in een kast in een doos gaan zitten.
Pas om 10 uur s'avonds hoorde mijn buurvrouw een duidelijke mauw en kwam naar buiten, ze zag me en zei ik hoor haar. We zijn beginnen te roepen en toen zat ze op de trap!

Diva is weer heerlijk veilig en gezond thuis! Ik wil jullie bedanken voor het snel delen van mijn bericht ! Jullie zijn een top organisatie.