Niet alle katten zijn hetzelfde

cmk5j6y7_IMG_20180715_134350_043.jpg

Onze Maine Coon poes Zelda was sinds donderdagavond verdwenen.

We zijn direct alle tips die op internet staan gaan opvolgen.
Wat ons alleen achteraf heel erg heeft verbaasd is dat iedereen, vooral de kenners, zeggen dat alle binnenkatten zich als ze buiten geraken gaan verschuilen en je het beste s nachts kunt zoeken voor de beste vind kans.

We hoorden zondag middag (bij onze derde flyer ronde, nog groter gebied) dat ze was gezien op vrijdagmiddag rond het middag uur. Gewoon op straat. Parmantig rondlopend.
En ze is blijkbaar elke dag bij ons aan de deur geweest. Ik hoorde een geluid wat ik al dagen hoorde en haar steeds niet zag en nu was ze het wel.

We dachten dat ze verscholen zat en pas na dag of 10 zou gaan verplaatsen. Dat soort dingen zorgen er voor dat je dus alleen s nachts en in bosjes gaat zoeken.
Mijn tip is: hou met alles rekening en zoek op verschillende tijden. Kattenbakvulling die gebruikt is in je tuin gooien en je schuurdeur open zetten met eten, drinken en een mandje waar ze vaak in liggen.

Flyeren is perfect en ook op Facebook pagina's zetten. En natuurlijk bij chipregistratie vermist melden en bij Amivedi.
Heb je een raskat? Kijk elke dag op marktplaats ed. En geef aan op de Facebook pagina van jouw ras dat de kat vermist is zodat ze ook opletten dat hij of zij niet verkocht wordt.