Shady is gelukkig weer thuis

cat animationn

Afgelopen woensdagavond 11 juli was Shady weg 1 van onze vier katten.

Schrik wat nu, volgende morgen Amivedi gebeld, formulier ingevuld posters geprint, dierenambulance op de hoogte gebracht en NDG gebeld. De posters in de buurt opgehangen, deur aan deur geweest overal geroepen en gezocht maar niets.

Zondagmorgen heel vroeg 4.30u zat ik buiten en riep nog maar eens zijn naam en ja hoor ik kreeg antwoord. ik dacht dat hij opgesloten zat in de schuur van 2 huizen verderop. Zie ik hem binnen boven in de vensterbank heen en weer lopen en miauwen. Nu moesten wij eerst werken en ik weet dat deze buurman s nachts werkt.

Thuisgekomen kijken of zijn auto er stond ja hoor bellen daar kwam hij aan de deur, wij naar boven en daar was Shady, wat een opluchting en een honger. Ons weekend kon niet meer stuk. Dank voor de hulp Amivedi en het simpel maken van de flyers met vr groet Gerrie Hilversum