Verticaal gevonden in de kast van de overburen

z1w9hul4_20180330_130119.jpg

Mijn lieve mooie kat heb ik gevonden in de kast van mn overbuurman!

Vorige week ben ik hem kwijt geraakt, hij kwam alleen in de tuin. Ik ben toen naar buren gegaan om te vragen of ze hem gezien hadden.
Een heilige birmaan hij zei, ik heb hem wel eens hier gezien maar ik weet niet waar hij is hij kan overal zijn.
Hij heeft ook een poes een zwarte met witte pootjes, deze kat komt wel 3 jaar bij mij in de tuin en gaf hem wel eens eten. Niet om hem te lokken maar gewoon een liefdadigheidje.

Nou de meneer zei, als ik je kat zie dan bel ik je dus heb ik de gegevens van mezelf opgeschreven op een papiertje.

Op een gegeven moment hoorde ik een geluid, een miauw geluid ergens uit de kamer van de man in de gang. Ik hoorde het 2 keer het is alsof de kat om hulp riep.
Dus ik zeg tegen die man, wat hoor ik nou? Heb je soms nog een kat?
Nee zegt hij, dus ik zeg waar komt het dan vandaan? Niet van hier zegt de man. Ik was toen gewoon stil.

Gister, 5 dagen later ben ik toevallig weer gegaan.....ik wilde dat hij.me niet zag...een buurvrouw die stopte haar sleutel in de slot en die draaide niet ik hielp haar ...en daarvoor praate we nog een beetje was een buurvrouw van die man...ik vertelde over mn kat die kwijt was en die heeft ze welleens gezien had ze toegegeven Nou die vrouw belde toen overal aan want de deut ging niet open. Wie deed open die man..... Hij zei toen tegen me ...die man woont op de begane grond....ben je er weer ik heb je al gezegd je kat is er niet...ik zei waarom hoorde ik dan vorige keer katten geluiden....hij viel stil...op dat.moment hoorde ik weer een kat schreeuwen... Ik ging naar binnen ....die man zei hee jaa ik hoor ook een kat waar zou hij nou zijn....In je kast zei ik... Die man zei oh wat doet een kat in mn kast opgesloten nog... Hij deed toen de deur open van de kast.en ja hoor wie zie ik daar Verticaaltje...mijn moooie lieve kat...vermagerd.. Paniekerig.......blij om.me weer te zien heb hen gelijk vast gepakt....en de buurvrouw is getuige van mn kat die de man heeft verstopt in de kast.... Die man zei nog je kat heeft mn hele kast ondergepist.....ja vind je het gek....als je mn kat in de kast stopt.. Wie doet nou zo iets.......deze man is gewoon een dieren mishandelaar...hij heeft mijn kat ingepikt...laten uithongeren....wat een mens is hij...hij moet gewoon geen katten hebben....deze man is niet te vertrouwen... Eerst gaf hij niet toe dat hij mn kat heeft En dan vind ik een week later.mn kat opgesloten in zijn kast...wat bizar...en een engerd is hij.ook nog. Als hij nou eens had toegegeven dat mn kat hier is zou ik het niet eens erg vinden Maar op zo een manier is echt absurd! ZUlke mensen bestaan echt ...god heeft me geholpen om.mn kat terug te vinden Mijn gevoel was erg sterk... Er klopte iets niet aan de gezicht van de man zag ik het ook....niet in mn ogen kijken als.hij naar me kijkt. Ik heb mn verticaaltje gevonden en heeft nu zijn rust...ik.laat mn kat nu niet alleen in de tuin.. Straks pakt de buurman hem.weer dan ben.ik hem voor goed kwijt.... Ik wil iedereen laten weten ..dat buren niet te vertrouwen zijn....niet iedereen is hetzelfde....en laat je kat niet teveel.naar buiten en let goed erop.... Ps...een buurvrouw van.die man op de marco polostraat baarsjes...heb ik.mn verhaal verteld...en die zei over de buurman ...nou hij is niet zo een harstikke lieve man....nou lief is hij niet ...als hij goed voor mn beest was zou hij....het dier naar de opvang brengen....mn kat heeft een chip 2de mn dier te eten geven 3de nooit in de kast stoppen dat is dieren leed...mischien heeft hij mn kat wel geslagen... Exit voor de man Blij mn kat terug te vinden....buren wees niet Naief.. .. Hopelijk gebeurt dit never nooit meer ook voor andere katten