Europees korthaar

qrwm8x7q_IMG_20180603_065708.jpg

11 mei 2018 was ik mijn kat kwijt.
Ik had nooit verwacht van mijn kat dat hij uit het raam van 4 hoog naar buiten zou springen. Ik begrijp nog steeds niet hoe hij dat heeft overleeft.
Maar de onrustige dagen, de pijn en de tranen die ik 23 dagen heb gehad voor mijn Micha was een hel voor mij geweest.
Ik heb als een zot alle dierenambulances, dierenasiel, dierenartsen rondgebeld, maar tevergeefs. Elke nacht liep ik in de struiken roepend naar hem met snoepjes. En heb zelfs zijn reisbak onder de struiken gezet met eten en water, in de hoop hij daar zou schuilen.
En elke dag kwam ik teleurgesteld naar huis.
Ik ben zo blij dat ik amivedi gecontracteerd heb en dankzij hun hulp en steun heb ik hem na 23 dagen terug. Ze hebben mij zeer goed gesteund en ook geholpen met het vangnet nadat we wisten dat hij in de kelder zat bij de buren.
Door de flyers die ik via www.amivedi.nl heb uitgeprint en in alle straten heb opgehangen en in de brievenbussen heb gegooid, heeft een van de buren hem herkent en mij gelijk gebeld. Hierbij wil ik vooral Leonie Bouman bedanken, die mij door dik en dun gesteunt heeft en het vangnet geleend.
En de buurman die mij gebeld heeft, en natuurlijk iedereen die mij geholpen heeft en keek voor me. Micha is nu eindelijk terug thuis, en word nu extra in de watten gelegd. Dank je Leonie, dank je Amivedi