Spanning

f7hp4qzg_IMG_20180611_203654.jpg

Na 9 dagen in spanning te hebben geleefd kwam er duidelijkheid.

In eerste instantie denk je dat het wel goed komt en het kattenluik vanzelf in beweging komt door een poes die de weg naar huis heeft gevonden.
Na drie dagen komen er diverse scenario's in je hoofd en heb ik besloten de hulp in te roepen van professionals.

Iedere instantie de dierenarts, dierenambulance,etc en deze verwees me maar Amivedi. Met een paar simpele klikken stond de foto en bijpassende beschrijving op de site. En dan nu maar hopen dat de telefoon gaat rinkelen.

Na enkele dagen ook nog een flyer achtergelaten bij de lokale dierenspeciaalzaak en bij de ingang van de supermarkt. Ik had het vermoeden dat de kat na een week toch wel honger zou moeten hebben.
En inderdaad dat had ze. Een oplettende buurtbewoners had haar voorzien van "een schoteltje melk" en een plakje ham. Een ritueel dat zich de volgende dag herhaalde.

Omdat er getwijfeld werd over de achtergrond van de poes, werd de website van Amivedi bekeken. En zo werd een zwerftocht van 9 dagen (en 9 dagen spanning voor het baasje) afgerond met een gelukkige hereniging.

Dank je wel Amivedi voor je geweldige service (website), maar ook dank aan de dierenliefhebber (s) die er gebruik van maken. Ga zo door. Poes 🐱 en Baas 😅