Poes na 11 dagen gevonden

uocfcexc_45DF3B57-3836-4E35-BB31-E676C7085D44.jpeg

Op een zaterdagavond is onze binnenpoes genaamd Poes is waarschijnlijk via het balkon naar buiten gewandeld. Dit gebeurt vaker dus ongerust was ik niet, de volgende dag komt ze dan weer boven water en staat ze mauwend voor de verkeerde deur in ons flatgebouw. Dit keer echter niet, ze was en bleef weg. Na een rondje om de 6 vrijwel identieke flatgebouwen te hebben gemaakt leverde het helaas niks op. Daarop hebben we een oproep op Amivedi geplaatst, Poes was gechipt dus de Dierenambulance en het dierenasiel wisten ons te vinden, mocht er iets binnenkomen.

Het heeft 2 nachten en dagen geregend dus een flyer ophangen kon na 2 dagen. In en rond de flatgebouwen en in de wijk hebben we een foto met oproep geplaatst van vermiste Poes. Nu konden we niets anders doen dan afwachten en iedere dag de website van vermiste dieren en Amivedi checken.

Inmiddels ook lid geworden van een Buurtapp waar de oproep ook op geplaatst werd. Een aantal keer werd ik gebeld dat er een kat gezien was en ik ontving een foto van een andere zwarte kat. Ook werd ik gebeld door de diereanambulance na 11 dagen dat ze een overreden zwarte poes hadden gevonden de chip was niet meer vindbaar en of het mijn Poes kon zijn wisten ze niet.

In datzelfde uur werd ik gebeld door een vrouw die een zwarte Poes had zien wegschieten bij een van de flats in de buurt. Ik liep er direct naartoe, en trof daar mijn lieve Poes aan! Tussen de struikjes liep ze me mauwend tegemoet. Ze heeft 11 dagen buiten overleefd, ondanks slecht 2 nachten van slecht weer. Ze is wel flink vermagerd maar oogt en doet alert. Ze is heel blij dat ze weer thuis is en dat zijn wij ook!

Bedankt Amivedi